x

Orderregistrering


Nyheter


Filmer visar hur Svenska Retursystem fungerar

24 November

Under hösten har vi tagit fram fyra filmer som visar hur vårt retursystem fungerar och vilka fördelar våra kunder ser med att använda våra returlådor och returpallar istället för kartonger av well och pallar av trä. I filmerna följer vi flödet från från våra tvättar till de slutligen hamnar ute i en livsmedelsbutik.

Tvättanläggningen i Helsingborg
Första filmen visar hur returlådorna och returpallarna tvättas och distribueras ut till våra leverantörer från vår tvättanläggning i Helsingborg.
Kika här.

Hos leverantör- Kronägg
I den andra filmen får vi följa med till Kronägg som ser stora fördelar med våra lådor då de är lätta att packa och skicka iväg. Lådornas stabila konstruktion minskar äggkrosset och då de är ventilerade bildas ingen fukt vilket ger en längre hållbarhet.
Kika här.

Hos grossisten- ICAs centrallager i Helsingborg
Hos ICA-lagret i Helsingborg lossar de mer än 200 ekipage per dag och plockar mer än 33 000 ordrar per vecka. Detta förutsätter en smidig och effektiv hantering av lastbärare och man ser stora fördelar att jobba med retursystemet som ser till helheten.
Kika här.

I butik – hos ICA Maxi Erikslund
På ICA Maxi Erikslund i Västerås försöker de agera så miljövänligt de bara kan. Därför gillar de att jobba med våra returlådor som bland annat får frukten att hålla längre. Och personalen är nöjd då lådorna är mer ergonomiska och de slipper lägga tid på att sprätta kartonger.
Kika här.

 

 

 • 2016-10-26

  Träffa oss på Logistik & Transport

  Läs mer
 • 2016-10-07

  Returlåda överlägset klimatsmartast visar ny livscykelanalys

  Läs mer
 • 2016-09-12

  Dagligvarubranschen får gemensam digital pooling plattform

  Läs mer
 • 2016-08-23

  Svenska Retursystem växer och söker därför ytterligare en affärsutvecklare som vill arbeta i en utvecklingsorienterad och kundnära roll

  Läs mer
 • 2016-08-12

  Nytt verktyg för reklamationer

  Läs mer
 • 2016-07-01

  Dagab utökar samarbetet med Svenska Retursystem

  Läs mer
 • 2016-06-20

  I en perfekt värld hanterar vi endast plastpall

  Läs mer
 • 2016-06-17

  Glad sommar önskar Svenska Retursystem

  Läs mer
 • 2016-06-03

  Tillsammans skapar vi en smartare livsmedelsbransch

  Läs mer