Retursystemet som effektiviserar och
miljöanpassar livsmedelsflöden

Nyheter

28 juni 2017

Fler etiketter godkända för användning på returlådor

Listan över testade och godkända etiketter som uppfyller alla våra krav för hantering av returlådor har utökats med flera nya varianter. För att retursystemet ska fungera är det viktigt att använda rätt etikett på rätt plats. Fel etiketter som inte försvinner vid tvätt kan ge bekymmer för nästa användare i systemet.

9 juni 2017

Växande intresse för Danske Banks hållbarhetsfond

Efter att Svenska Retursystem haft en aktiv dialog med Danske Bank om en tydligare koppling mellan riktig hållbarhetsnytta och val av investering, introducerade Danske Bank en helt ny räntefond med hållbarhetsförtecken under 2016. På mindre än ett år har fonden vuxit från 53 till 330 miljoner Euro och intresset för fonden bara växer bland bankens nordiska kunder.

Alla nyheter

En enkel idé

Grundidén med vårt system är att konsumentprodukter ska levereras i returlådor och returpallar som hela tiden återanvänds– i stället för att levereras i engångsemballage.

LowerCarb-74%

Utsläppen av koldioxid är 74 procent lägre med våra returlådor än för wellkartonger.

Läs mer

Verkar det intressant?

Genom att använda våra returlådor och returpallar är ni med och bidrar till en hållbar framtid. Retursystemet skapar effektivitet och minskar era koldioxidutsläpp, förbättrar arbetsmiljön och sparar tid. Returenheterna ser till att era produkter kommer fram hela och fräscha. 

Varmt välkommen till systemet som förbättrar din affär. Om och om igen.

Läs mer om att bli kund!