Det smarta kretsloppet för våra livsmedel

Nyheter

23 mars 2021

Hållbar logistik och självledarskap skapar nya jobbmöjligheter i Västerås

Under året ska Svenska Retursystem etablera ett kompetenscentrum i Västerås för att styra sin logistik i Sverige och internationellt. Just nu pågår rekryteringen av ett närmare tjugotal tjänster till den nya medarbetarstyrda funktionen.

3 februari 2021

Svenska Retursystem rekryterar och expanderar i Västerås

För att möta en ökad efterfrågan utökar Svenska Retursystem sin logistikverksamhet i Västerås. Under våren byggs anläggningen ut för att få plats med fler kontorsplatser och utökad lageryta. Bolaget kommer även etablera ett Customer Planning & Support center och rekrytera ett tjugotal tjänstemän kommande halvår.

Alla nyheter

Ett smart kretslopp

Grundidén med vårt system är att landets livsmedel ska distribueras i returlådor och returpallar som används om och om igen i stället för att levereras i engångsemballage.

Bli kund

Genom att vara en del av retursystemet är ni med och bidrar till en hållbar framtid. Systemet minskar era koldioxidutsläpp, förbättrar arbetsmiljön och sparar tid. Våra returlådor och returpallar ser till att era produkter kommer fram hela och fräscha.

Varmt välkommen till systemet som förbättrar din affär. Om och om igen.

Läs mer om att bli kund!

Vi hjälper livsmedelsbranschen att minska sitt klimatavtryck. Under 2020 sparade branschen in 34 866  ton CO2 genom att använda våra pallar och lådor.

Läs mer

Visselblåsarfunktion

Svenska Retursystem har nolltolerans mot korruption, mutbrott och andra oegentligheter. Berätta för oss om du misstänker att något fel begås av våra medarbetare, kunder eller samarbetspartners. Vi har just nu stort fokus på att få stopp på all illegal handel med våra pallar och lådor och tar tacksamt emot tips och anmälningar som kan hjälpa oss i detta arbetet. 

En anonym anmälan kan göras hos vår externa visselblåsarfunktion. Anmälan kommer då att hanteras av en fristående part. Läs mer här