img

Jobba hos oss

Att jobba på Svenska Retursystem

Allt startar med våra medarbetare. Med deras kunskap, initiativkraft och engagemang skapar vi trygga relationer med våra kunder. Vi delar också alla visionen om en hållbar framtid.

Vår organisation är platt och vi arbetar i självstyrande team, vilket kort innebär att organisationen inte är hierarkisk utan mer agil och med kortare beslutsvägar. Syftet är att alla ska kunna bidra med sin kompetens och kunna påverka och på så sätt når vi ett högt engagemang.

För oss har alla människor ett lika värde, vi har rättvisa anställningsvillkor och vi strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning. Mångfald är också en självklarhet i vår organisation.

Lediga jobb

Vill du jobba på en innovativ arbetsplats där ditt arbete bidrar till en hållbar framtid? Trivs du med att leda dig själv och ta stort ansvar? Då tror vi att du skulle trivas hos oss! Nedan kan du läsa vilka lediga tjänster vi har just nu.

Underhållstekniker Vaggeryd

I samband med vår nyetablering i Vaggeryd söker vi två underhållstekniker med olika inriktningar - Mekanik och Automation. Som underhållstekniker blir du en viktig pusselbit i den nya etableringen och kommer tillsammans med projektteamet säkerställa att implementering av produktion och maskinpark sker enligt plan.

Byggnationen i Vaggeryd pågår just nu och under Q2 år 2023 kommer vi att flytta in. År 2024 ska anläggningen vara i drift.

Maskinoperatör till Västerås

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa i ett företag som genomsyras av hållbarhet och en cirkulär affärsmodell? Trivs och utmanas du av att ta stort ansvar både för ditt och teamets leveranser i ett företag där självledarskap är ledstjärnan? Brinner du för produktion och förbättringsarbete? Svarar du ja på frågorna ska du söka till rollen som maskinoperatör på Svenska Retursystem.

Arbetsuppgifterna i produktion består av att köra och övervaka maskiner och automationer, truckkörning samt sköta underhåll av vår maskinpark. Som en del i arbetsuppgifterna ingår också att vara med och driva arbetet inom säkerhet och förbättringar och du kommer att arbeta med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom arbetsplatsen.
På arbetsplatsen lagar vi trasigt gods för att minimera vår klimatpåverkan, därav kan moment med lagning förekomma.

Maskinoperatör till Vaggeryd

Svenska Retursystem söker nu Maskinoperatörer till Vaggeryd!

Ta chansen och var med från start på en spännande resa! Vill du vara med och utveckla ett företag som arbetar med hållbarhet i alla dimensioner? Vill du arbeta på ett företag där det krävs personligt ansvarstagande med fokus på utveckling och förbättring med självledarskap som ledstjärna? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsuppgifterna i produktion består av att köra och övervaka maskiner, truckkörning samt sköta underhåll av maskinparken. På arbetsplatsen lagar vi trasigt gods för att minimera vår klimatpåverkan, därav kan moment med lagning förekomma.
I arbetsuppgifterna ingår även att vara med och driva arbetet inom säkerhet och förbättringar och du kommer att arbeta med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom arbetsplatsen.

Operatör pall- & lådlagning Västerås

Svenska Retursystem söker nu operatör till pall- & lådlagning i Västerås.

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa i ett företag som genomsyras av hållbarhet och cirkulär ekonomi? Trivs och utmanas du av att ta stort ansvar både för ditt och teamets leveranser i ett företag där självledarskap är ledstjärnan?
Svarar du ja på frågorna ska du söka till rollen som operatör på pall- och lådlagning hos Svenska Retursystem i Västerås.

Arbetsuppgifterna består av lagning av pallar och lådor samt truckkörning. I arbetet ingår också att vara med och driva arbetet inom säkerhet och förbättringar och du kommer även att arbeta med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom arbetsplatsen.