img
Man som staplar lådor på anläggning

Jobba hos oss

Att jobba på Svenska Retursystem

Allt startar med våra medarbetare. Med deras kunskap, initiativkraft och engagemang skapar vi trygga relationer med våra kunder. Vi delar också alla visionen om en hållbar framtid.

Vår organisation är platt och vi arbetar i självstyrande team, vilket kort innebär att organisationen inte är hierarkisk utan mer agil och med kortare beslutsvägar. Syftet är att alla ska kunna bidra med sin kompetens och kunna påverka och på så sätt når vi ett högt engagemang.

För oss har alla människor ett lika värde, vi har rättvisa anställningsvillkor och vi strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning. Mångfald är också en självklarhet i vår organisation.

Tjej som planerar sitt arbete.

Lediga jobb

Vill du jobba på en innovativ arbetsplats där ditt arbete bidrar till en hållbar framtid? Trivs du med att leda dig själv och ta stort ansvar? Då tror vi att du skulle trivas hos oss! Nedan kan du läsa vilka lediga tjänster vi har just nu.

Platsansvarig Vaggeryd

Vill du vara med från start i etablering en av ny modern anläggning i Vaggeryd? Längtar du efter att bli en del av innovativt företag som ligger i framkant gällande hållbarhet, cirkulär ekonomi och befinner sig i en stark tillväxttakt? Om du dessutom duktig på förändringsarbete och intresserad av att bygga självstyrande team så ska du söka jobbet som Platsansvarig till vår nya anläggning i Vaggeryd.

HR Partner

Brinner du för att skapa förutsättningar för att människor ska utvecklas till sin rätta potential? Trivs du i en miljö som har korta beslutsvägar och där självledarskap och självstyrande ska vara en ledstjärna?I rollen som HR Partner kommer du att få ta dig an nya spännande utmaningar i en central HR-roll och bidra till Svenska Retursystems fortsatta utveckling för självledarskap.

Underhållstekniker Vaggeryd

I samband med vår nyetablering i Vaggeryd söker vi två underhållstekniker med olika inriktningar - Mekanik och Automation. Som underhållstekniker blir du en viktig pusselbit i den nya etableringen och kommer tillsammans med projektteamet säkerställa att implementering av produktion och maskinpark sker enligt plan.

Byggnationen i Vaggeryd pågår just nu och under Q2 år 2023 kommer vi att flytta in. År 2024 ska anläggningen vara i drift.