img

Jobba hos oss

Att jobba på Svenska Retursystem

Allt startar med våra medarbetare. Med deras kunskap, initiativkraft och engagemang skapar vi trygga relationer med våra kunder. Vi delar också alla visionen om en hållbar framtid.

Vår organisation är platt och vi arbetar i självstyrande team, vilket kort innebär att organisationen inte är hierarkisk utan mer agil och med kortare beslutsvägar. Syftet är att alla ska kunna bidra med sin kompetens och kunna påverka och på så sätt når vi ett högt engagemang.

För oss har alla människor ett lika värde, vi har rättvisa anställningsvillkor och vi strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning. Mångfald är också en självklarhet i vår organisation.

Lediga jobb

Vill du jobba på en innovativ arbetsplats där ditt arbete bidrar till en hållbar framtid? Trivs du med att leda dig själv och ta stort ansvar? Då tror vi att du skulle trivas hos oss! Nedan kan du läsa vilka lediga tjänster vi har just nu.

Underhållstekniker Vaggeryd

I samband med vår nyetablering i Vaggeryd söker vi två underhållstekniker med olika inriktningar - Mekanik och Automation. Som underhållstekniker blir du en viktig pusselbit i den nya etableringen och kommer tillsammans med projektteamet säkerställa att implementering av produktion och maskinpark sker enligt plan.

Byggnationen i Vaggeryd pågår just nu och under Q2 år 2023 kommer vi att flytta in. År 2024 ska anläggningen vara i drift.

Rekryterare med placering i Västerås

Trivs du i en förändringsbenägen organisation med korta beslutsvägar och vill utvecklas inom HR området?

Vi söker nu en rekryterare med placering i Västerås. Som Rekryterare kommer du ingå i den självstyrande gruppen HR som idag består av 4 personer.

Läs mer i annonsen nedan och skicka in din ansökan redan idag, då vi i den här tjänsten arbetar med löpande urval.

Rekryterare med placering i Helsingborg alt Mölnlycke

Trivs du i en förändringsbenägen organisation med korta beslutsvägar och vill utvecklas inom HR området?

Vi söker nu en rekryterare med placering i Helsingborg eller Mölnlycke. Som Rekryterare kommer du ingå i den självstyrande gruppen HR som idag består av 4 personer.

Läs mer i annonsen nedan och skicka in din ansökan redan idag, då vi i den här tjänsten arbetar med löpande urval.