Jobba hos oss

Vi arbetar målmedvetet mot ett säkert, öppet och kundorienterat bolag. Vi vill bygga en företagskultur där vi utvecklar ledarskap och samarbete mot ökat ansvar och där hela organisationen involveras i beslutsfattande. För oss är det viktigt att ta vara på alla medarbetares erfarenhet och kompetens.

Våra medarbetare delar våra värderingar och vår vision om en hållbar framtid. För oss har alla människor ett lika värde, våra anställningsvillkor är rättvisa, vi strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning och vi ser gärna att våra medarbetare har olika bakgrund.

Vi är certifierade enligt Great Place To Work. Det betyder att vår organisation uppfattas som en bra arbetsplats av våra medarbetare.

 

Rekrytering pågår till Customer Service & Planning Center i Västerås 

Under 2021 ska vi bygga upp ett eget Customer Service & Planning Center i Västerås. Rekrytering av de cirka 15 medarbetare som ska ha ansvaret för taktisk och operativ planering, kundservice och saldokontroll börjar bli klar. Nu återstår bara rekrytering av HR Partner, Redovisningsekonom och Kundreskontraansvarig.

Läs mer på länken nedan och välkommen in med din ansökan!

Svenska Retursystem | Karriärsida (fairrecruiting.se)

Intervju med Pernilla Lindström & Fredrik Thapper om vårt nya kompetenscentrum

Redovisningsekonom som är utvecklingsorienterad med intresse för digitalisering

Svenska Retursystem söker en ambitiös och ansvarstagande Redovisningsekonom med ett stort engagemang och vilja att skapa struktur i en föränderlig miljö. Vi letar efter dig som är beredd att ta dig an nya spännande utmaningar och bidra till vår fortsatta utveckling.

Läs mer och ansök här