Jobba hos oss

Vi arbetar målmedvetet mot ett säkert, öppet och kundorienterat bolag. Vi vill bygga en företagskultur där vi utvecklar ledarskap och samarbete mot ökat ansvar och där hela organisationen involveras i beslutsfattande. För oss är det viktigt att ta vara på alla medarbetares erfarenhet och kompetens.

Våra medarbetare delar våra värderingar och vår vision om en hållbar framtid. För oss har alla människor ett lika värde, våra anställningsvillkor är rättvisa, vi strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning och vi ser gärna att våra medarbetare har olika bakgrund.

Vi är certifierade enligt Great Place To Work. Det betyder att vår organisation uppfattas som en bra arbetsplats av våra medarbetare.


Lediga jobb

Senior Business Controller med intresse för lönsamhetsanalys

Svenska Retursystem söker en senior Business controller som vill driva vårt arbete kring lönsamhetsanalys, samt driva och bidra i utvecklingsinitiativ i ekonomirelaterade processer. Vi letar efter dig som har ett stort affärsfokus och vill ha en betydande roll i arbetet med att påverka vår verksamhets riktning.  

Läs mer och ansök här

Business Controller med stort intresse för logistik

Svenska Retursystem söker nu en Business Controller med god initiativförmåga som vill ta sig an nya spännande utmaningar och bidra till bolagets fortsatta utveckling. Du blir en del av ett controllerteam som idag består av fyra Business Controllers. Du kommer också arbeta tätt ihop med många kollegor inom Supply Chain.

Läs mer och ansök här

Redovisningsekonom som är utvecklingsorienterad med intresse för digitalisering

Svenska Retursystem söker en ambitiös och ansvarstagande Redovisningsekonom med ett stort engagemang och vilja att skapa struktur i en föränderlig miljö. Vi letar efter dig som är beredd att ta dig an nya spännande utmaningar och bidra till vår fortsatta utveckling.

Läs mer och ansök här