Jobba hos oss

Vi arbetar målmedvetet mot ett säkert, öppet och kundorienterat bolag. Vi vill bygga en företagskultur där vi utvecklar ledarskap och samarbete mot ökat ansvar och där hela organisationen involveras i beslutsfattande. För oss är det viktigt att ta vara på alla medarbetares erfarenhet och kompetens.

Våra medarbetare delar våra värderingar och vår vision om en hållbar framtid. För oss har alla människor ett lika värde, våra anställningsvillkor är rättvisa, vi strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning och vi ser gärna att våra medarbetare har olika bakgrund.

Lediga jobb

Leveransansvarig Drift & Infrastruktur

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa i ett företag som genomsyras av hållbarhet och cirkulär ekonomi? Trivs och utmanas du av att ta stort ansvar både för ditt och teamets leveranser i ett företag där självledarskap är i fokus? Vi söker dig som vill bli ansvarig för leverans av drift och infrastruktur. Missa inte chansen – ansök redan idag!.
 

Läs mer och ansök här

IT Support ansvarig

Är du sugen på att få ta ett helhetsansvar inom IT-support och jobba i en organisation som minskar utsläpp av växthusgaser? Är du nyfiken på att komma till en arbetsplats som arbetar starkt med självledarskap och transparens? Sök då rollen som IT-Support Ansvarig på Svenska Retursystem.

Läs mer och ansök här

Junior jurist sökes till konsultuppdrag inom avtal

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa i ett företag som genomsyras av hållbarhet och cirkulär ekonomi? Är du dessutom strukturerad, självgående och uthållig med ett starkt intresse för affärsjuridik? Vi söker nu dig som är utbildad jurist och vill ansvara för Projekt Avtal hos Svenska Retursystem. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Läs mer och ansök här

Kundservicemedarbetare med logistik i sinnet

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa i ett företag som genomsyras av hållbarhet och cirkulär ekonomi? Trivs och utmanas du av att ta stort ansvar både för ditt och teamets leveranser i ett företag där självledarskap är ledstjärnan? Brinner du för kundservice och logistik? Svarar du ja på frågorna ska du söka till rollen som Kundservicemedarbetare på Svenska Retursystem. Ansök här

Läs mer och ansök här

Operativ Logistiker med självledarskap i hjärtat

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa i ett företag som genomsyras av hållbarhet och cirkulär ekonomi? Trivs och utmanas du av att ta stort ansvar både för ditt och teamets leveranser i ett företag där självledarskap är ledstjärnan? Brinner du för analys, flöden och logistik? Svarar du ja på frågorna ska du söka till rollen som Operativ Logistiker på Svenska Retursystem. Ansök här 

Läs mer och ansök här

Logistikplanerare med självledarskap i hjärtat

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa i ett företag som genomsyras av hållbarhet och cirkulär ekonomi? Trivs och utmanas du av att ta stort ansvar både för ditt och teamets leveranser i ett företag där självledarskap är ledstjärnan? Brinner du för planering, flöden och logistik? Svarar du ja på frågorna ska du söka till rollen som Logistikplanerare på Svenska Retursystem..  
Ansök här. 

Läs mer och ansök här