img
Bild på byggnaden från anläggning i Västerås.

Våra arbetsplatser

Våra anläggningar

På våra logistikanläggningar tar vi emot de använda och smutsiga lådorna och pallarna. Vi tvättar och kontrollerar lådorna och pallarna innan de skickas ut till en livsmedelsproducent för att cirkulera igen. Trasiga pallar och lådor lagas. 

Våra anläggningar har alla en noga utvald placering för att säkra att våra pallar och lådor transporteras så korta sträckor som möjligt. Idag finns vi placerade i Helsingborg, Mölnlycke, Västerås, Vaggeryd och Örebro. Läs mer om våra enskilda anläggningar nedan.

Helsingborg

Helsingborg är platsen för alltings början. Vår allra första anläggning invigdes här år 2000. Nuvarande anläggning öppnade 2014 och är den tredje anläggningen i ordningen här i Helsingborg. Den är helautomatiserad och i två våningar på sammanlagt 15 000 kvm2. Här arbetar 38 personer inom produktion eller med olika stödfunktioner inom SRS.

Bild av anläggningen i HBG

Mölnlycke

Mölnlycke byggdes 2008. Här jobbar 29 medarbetare inom produktion och kontor. I Mölnlycke är produktionen igång dygnet runt 365 dagar om året. Anläggningen är 7300 kvm.

Bild på anläggningen i Mölnlycke.

Stockholm

På vårt kontor Stockholm är vi 35 medarbetare som jobbar med de centrala stödfunktionerna på SRS. Många som jobbar här har arbetat länge inom SRS och kan företaget på sina fem fingrar.

Vaggeryd

Vår anläggning i Vaggeryd är alldeles nybyggd och togs i drift under januari 2024. På taket har vi installerat ett av Sveriges största solcellstak som gör oss självförsörjande på el och där vi hoppas kunna producera energi även till el-lastbilar och kanske även vätgas i framtiden. Anläggningen har en yta på 30 000 kvm2 och här kommer 55 nya medarbetare att jobba när vi är i full drift.

Bild av kommande anläggning i Vaggeryd

Västerås

Västerås är vår största anläggning med sina 37 200 kvm2. Anläggningen invigdes 2017 men renoverades och byggdes ut till 2020. I Västerås arbetar 75 personer inom produktion och stödfunktioner. 2021 etablerades här ett kompetenscentrum som bland annat sköter SRS logistikflöden och den dagliga kontakten med våra kunder via kundservice.   

Bild på anläggningen i Västerås

Örebro

Örebro är vår äldsta anläggning som byggnad. Den invigdes 2002 och här arbetar 32 personer inom produktion och olika stödfunktioner till SRS. Anläggningen för tvätt, lagning, kontroll och lager är 5 000 kvm2 fördelad på två plan.

Bild på anläggningen i Örebro

Jobba hos oss

Vi söker ständigt efter nya medarbetare. Välkommen att gå in och läsa om våra lediga tjänster nedan.

Bild på tjej från arbetsplats